ЗА НАС

Телефон: +389 71 444 485

ул. Тодор Александров бр.119, дел.пр. 2, Скопје 1000

Работно време

Пон - Пет: 8:00 - 16:00

ЕДИНСТВЕНИ ВО МАКЕДОНИЈА

NOVAPARK SMART PARKING SERVICES & EQUIPMENT

ПАРКИНГ ТЕРМИНАЛИ

Терминали за контрола на пристап

Инсталација на рампи и пунктови за контрола на влез и излез во и од паркинг просторот.

АВТОМАТИЗАЦИЈА

СИСТЕМ ЗА ПРЕПОЗНАВАЊЕ НА РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЦИ

Интегративно API за систем за препознавање на регистарски таблици со било која камера.

NOVAPARK APP

Мобилна апликација за iOS и Android

Ви го покажува најблискиот паркинг и ви нуди опција за резервација на паркинг место.

E-WALLET

НОВАПАРК ЕЛЕКТРОНСКИ ПАРИЧНИК

Онлајн плаќање на паркинг услугите преку мобилен телефон со ваучер (1 кредит = 1 денар).

АДМИНИСТРАЦИЈА

ПАНЕЛ ЗА УПРАВУВАЊЕ И ИЗВЕСТУВАЊЕ

Административен и контролен панел за управување со паркингот и пристап до извештаи.

ПРГЛЕДНОСТ

ПРЕГЛЕД НА ЗАФАТЕНИ И СЛОБОДНИ ПАРКИНГ МЕСТА

Панел за преглед на зафатеност на паркингот и пристап до аналитички извештаи.

ФИНАНСИИ

ПРЕГЛЕД НА ТЕКОВНИ И ГОДИШНИ ПЛАЌАЊА

I am an ambitious workaholic, but apart from that, pretty simple person.

ИНТЕГРАЦИЈА

Интеграција со постоечка опрема

Интеграција со постоечка паркинг или друга опрема за техничка безбедност/контрола на пристап.

Интегрираното решение Новапарк е развиено со финансиска помош од страна на Фонд за иновации и технолошки развој

Интелектуалните права се во сопственост на Макаларм ДООЕЛ Скопје